• OPV Fotostudio

  • OPV CGI Fabriken

OPV Systemutveckling

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake är Sveriges största aktör inom Butiksbagerier i detaljhandeln. Lantmännen Unibake är sedan länge kund till OPV Online för att lagra artikeldata och media, såsom produktbilder. Lanmännen Unibake köpte Vaasan och dess varumärke för Butiksbageri, Bonjour, behövde Lantmännen Unibake ett system för att låta personal i butiker skriva ut etiketter kring Butiksbakat sortiment.

OPV har utvecklat ett onlineverktyg som möjliggör för butiker att snabbt och enkelt producera och skriva ut etiketter, sortimentsblad, faktablad, beställningsblad. All vital artikeldata och bilder hämtas från OPV Online, men varje användare har unika möjligheter att skräddarsy sitt arbete med egna priser eller till och med unik artikeldata som sparas som användarunik data.

www.easylabelcreator.se/Customer/Lantmannen/

Guldfågeln AB

Guldfågeln AB eftersökte en dynamisk plattform för sin nya hemsida. Valet gick gick till WordPress, där Guldfågeln själva kan administrera allt på sin hemsida. OPV byggde upp hela infrastrukturen för nya hemsidan och skapade skräddarsydda plugin och Widgets, för att Guldfågeln bland annat ska kunna administrera komplexa recept samt integrera med OPV Online för produktinformation och bilder via OPV Online API.