OPV söker systemutvecklare

OPV söker nu ytterligare en driven, kreativ och ansvarstagande systemutvecklare till vårt redan mycket kompetenta team av medarbetare.

OPV utvecklar främst webbaserade tjänster för dagligvaru-, apoteksbranschen i Sverige, norden och nordeuropa . OPV ligger i framkant inom sin bransch vad gäller produktsortiment, kompetens och innovation. Företaget är ett av de största vad gäller webbaserade gränssnitt för hantering av validerad bild- och produktinformation. OPVs kunder är främst varuproducenter inom detaljhandeln.

Vi  erbjuder en tjänst som ger utrymme för stor kreativitet och ständig utveckling. Arbetet innebär att man arbetar i team där både indivduella projekt och gemensamma projekt ingår.

Vi jobbar nästan uteslutande med webbprojekt i .NET-miljö.
Därför söker vi någon som behärskar följande programspråk:

C#, VB.NET, Javascript och SQL

Dessutom behöver du vara väl insatt i tekniker och ramverk, som:

.NET-ramverket, Web forms, MVC, LINQ, Entity framework, jQuery, bootstrap, xhtml m.m.

Det är meriterande om du utöver detta också har kunskap om wordpress och dess bakomliggande tekniker (PHP, MySQL och Apache).

Du behöver också behärska engelska i både tal och skrift.

Företaget är idag baserat i Färjestaden, på Öland. Vi har också en medarbetare stationerad i Stockholm. Vi ser inte det geografiska som ett hinder. Är du rätt för vårt företag hittar vi en lösning som fungerar för båda parter.

 

Övrigt.

Ovanstående tjänst är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt.

Om du vill veta mer eller har frågor vänligen kontakta Ted Calmius på tel.0480-49 61 11 eller via mail, ted.calmius(at)opv.se

 

//OPV In-Store Promotion AB