OPV® EasyLabelCreator

OPV Easy Label Creator är en tilläggstjänst till mediasystemet OPV Online. Med denna webapplikation kan alla anslutna leverantörer snabbt skapa produktrelaterat material som etiketter, säljblad, produktkataloger, promotionmaterial etc.

All information och bilder hämtas automatiskt från OPV Online, länkas in i mallar, och det färdiga materialet blir en högupplöst PDF möjlighet att länka in bilder, grafik, texter, streckkoder etc.

Användarvänligt

Användaren väljer bara de produkter de vill ha med i sitt material och väljer en färdig mall. Några sekunder senare har de en färdig PDF redo för distribution eller tryck.

Flexibelt

• Det kan hantera texter med kraftigt varierande textlängder (genom exempelvis skalning, avstavning eller genom att flytta underliggande element).
• Har stöd för att gruppera in produkter efter kategoriträd ni själva kan bygga upp.
• Kan lägga in sidhuvuden/sidfötter/försättsblad/eftersättsbland/index.
• Kan länka in information användaren själv lagt in, som priser, egna namn m.m.
• Kan kalibreras och anpassas till att passa perforerade papper
• och såklart mycket mer…

Mallarna kan t.o.m innehålla logik och regler, som gör att de anpassar sitt utseende eller innehåll dynamiskt vid behov.

Genomtänkt

OPV Easy Label Creator har utvecklats i över 10 år. Det är därför vältestat, stabilt och har stöd för nästan allt ni kan tänka er. Det används trots alls dagligen av några av de största globala leverantörerna, och därmed är kraven på systemet höga.

Fritt

Systemet är fritt att använda för leverantörer med OPV Online, och redan från början finns antal färdiga mallar för hyllkantsetiketter och streckkoder ni kan använda.

Kontakta OPV

Kontakta oss på OPV Media Systems AB, så berättar vi mer om hur ni som OPV Online kund får kostnadsfri tillgång till OPV EasyLabelCretor.

Tel. +46 (0)480-496 100
E.post. info@opv.se

OPV Easy Label Creator